Mangovo-kokosové rizoto
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
ryźa
100
g
marhule sušené
100
g
hrozienka
4
PL
kokos strúhaný
4
PL
olivový olej
4
PL
práškový cukor
1
ks
mango
podľa chuti
klinčeky, soľ
postup
Vriacou vodou zalejeme čajové vrecúško a do vylúhovaného čaju namočíme hrozienka, nadrobno nakrájané marhule a necháme hodinu stáť. Ryžu uvaríme podľa návodu, dochutíme soľou s klinčekmi. Zohrejeme olej, pridáme nakrájané mango a opečieme. Pridáme scedené marhule a hrozienka, posypeme kokosom, cukrom a krátko opečieme. Zmes zamiešame s ryžou a rozdelíme na tanier.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.