Pridať recept

Mangovo-kokosové rizoto

ingrediencie

250 g
ryźa
100 g
marhule sušené
100 g
hrozienka
4 PL
kokos strúhaný
4 PL
olivový olej
4 PL
práškový cukor
1 ks
mango
podľa chuti
klinčeky, soľ

postup

Vriacou vodou zalejeme čajové vrecúško a do vylúhovaného čaju namočíme hrozienka, nadrobno nakrájané marhule a necháme hodinu stáť. Ryžu uvaríme podľa návodu, dochutíme soľou s klinčekmi. Zohrejeme olej, pridáme nakrájané mango a opečieme. Pridáme scedené marhule a hrozienka, posypeme kokosom, cukrom a krátko opečieme. Zmes zamiešame s ryžou a rozdelíme na tanier.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.