Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špenátová polievka s rozmarínom

ingrediencie

250 g
špenát mrazený
2 ks
cibuľa
4 PL
olej
2 PL
hladká múka
1 ks
bujón
1 PL
smotana
podľa chuti
soľ, smotana

postup

1.

Na oleji speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme špenát a podusíme. Podlejeme vodou, osolíme, pridáme bujón a varíme. 

2.

Potom prilejeme smotanu, zamiešame. Dochutíme mletým rozmarínom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.