Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené hovädzie na rozmaríne

ingrediencie

1 kg
hovädzia roštenka
1 PL
rozmarín mletý
podľa chuti
olej, soľ, bujón
4 ks
čierne korenie celé

postup

Roštenku v celku jemne naklepeme, potrieme olejom, osolíme a posypeme rozmarínom. Necháme odležať 1 deň. Potom ho dáme na pekáč, podlejeme vodou, pridáme bujón a korenie. Prikryjeme alobalom a pečieme v rúre asi 1 hodinu. Potom odokryjeme a necháme ešte asi 20 minút piecť. Počas pečenia polievame výpekom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.