Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lahodná bravčová panenka s hubovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
bravčová panenka
2 strúčiky
cesnak
1 dl
smotana
150 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie štvorfarebné, soľ, solamyl

postup

1.

Panenku v celku naklepeme a prešpikujeme cesnakom. Osolíme, preložíme na pekáč, podlejeme vývarom a pečieme prikryté do mäkka. Hotovú vyberieme a odložíme do tepla. 

2.

Výpek zlejeme, pridáme nakrájanú cibuľu a speníme. Potom pridáme nakrájané huby a korenie. Podlejeme a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme smotanu. Ak je omáčka riedka, tak ju zahustíme solamylom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.