Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lahodná bravčová panenka s hubovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
bravčová panenka
2 strúčiky
cesnak
1 dl
smotana
150 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie štvorfarebné, soľ, solamyl

postup

1.

Panenku v celku naklepeme a prešpikujeme cesnakom. Osolíme, preložíme na pekáč, podlejeme vývarom a pečieme prikryté do mäkka. Hotovú vyberieme a odložíme do tepla. 

2.

Výpek zlejeme, pridáme nakrájanú cibuľu a speníme. Potom pridáme nakrájané huby a korenie. Podlejeme a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme smotanu. Ak je omáčka riedka, tak ju zahustíme solamylom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...