Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Lahodná bravčová panenka s hubovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
bravčová panenka
2 strúčiky
cesnak
1 dl
smotana
150 g
šampiňóny
1 ks
cibuľa
podľa chuti
korenie štvorfarebné, soľ, solamyl

postup

1.

Panenku v celku naklepeme a prešpikujeme cesnakom. Osolíme, preložíme na pekáč, podlejeme vývarom a pečieme prikryté do mäkka. Hotovú vyberieme a odložíme do tepla. 

2.

Výpek zlejeme, pridáme nakrájanú cibuľu a speníme. Potom pridáme nakrájané huby a korenie. Podlejeme a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme smotanu. Ak je omáčka riedka, tak ju zahustíme solamylom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.