Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slaný koláč s nivou a hruškami

6
porcií
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
2 PL
nátierkové maslo
2 PL
mlieko
150 g
syr Niva
3 ks
hruška

postup

1.
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, prenesieme ho na plech vystlaný papierom na pečenie.
2.
Tretinu Nivy nastrúhame, zmiešame s maslom a mliekom. Touto zmesou potrieme cesto, uložíme naň plátky hrušiek, posypeme ich zvyšnou Nivou, vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a upečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.