Bryndzovník
5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
lístkové cesto
200
g
slanina
2
ks
vajce
400
g
bryndza
postup
1.
Slaninu nakrájame na kocky, ktoré opražíme, scedíme a necháme odkvapkať masť. Bryndzu zmiešame so slaninou.
2.
Lístkové cesto rozvaľkáme na plát. Naplníme ho bryndzovou plnkou a zvinieme.
3.
Závin prenesieme na plech vystlaný papierom na pečenie, poprepichujeme ho vidličkou, potrieme rozšľahaným vajíčkom a vložíme do rúry vyhriatej na 180°C. Bryndzovník pečieme do zlatista.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.