Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Podkovičky kapra

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
podkovičky kapra
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
hladká múka, strúhanka
2 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
50 g
strúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Podkovičky kapra umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Každú obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach so smotanou a v strúhanke, ktorú sme obohatili o strúhaný syr.
2.
Takto obalené podkovičky vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.