Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Podkovičky kapra

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
podkovičky kapra
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
hladká múka, strúhanka
2 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
50 g
strúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Podkovičky kapra umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Každú obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach so smotanou a v strúhanke, ktorú sme obohatili o strúhaný syr.
2.
Takto obalené podkovičky vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...