Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Podkovičky kapra

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
podkovičky kapra
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
hladká múka, strúhanka
2 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
50 g
strúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Podkovičky kapra umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Každú obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach so smotanou a v strúhanke, ktorú sme obohatili o strúhaný syr.
2.
Takto obalené podkovičky vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...