Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Podkovičky kapra

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
podkovičky kapra
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
hladká múka, strúhanka
2 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
50 g
strúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Podkovičky kapra umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Každú obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach so smotanou a v strúhanke, ktorú sme obohatili o strúhaný syr.
2.
Takto obalené podkovičky vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.