Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Podkovičky kapra

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6 ks
podkovičky kapra
2 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
hladká múka, strúhanka
2 ks
vajce
3 PL
smotana na varenie
50 g
strúhaný syr
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Podkovičky kapra umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a prelisovaným cesnakom. Každú obalíme v múke, rozšľahaných vajíčkach so smotanou a v strúhanke, ktorú sme obohatili o strúhaný syr.
2.
Takto obalené podkovičky vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...