Segedínsky guláš
7
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
1
kg
bravčové pliecko
1
PL
mletá sladká paprika
1
kg
kyslá kapusta
3
ks
bobkový list
1
KL
vegeta
1
konzerva
paradajkový pretlak
250
ml
smotana na šľahanie
2
PL
hladká múka
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Na rozpálenom oleji v hrnci speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso, posypeme ho paprikou, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka.
2.
K mäsu pridáme kyslú kapustu, bobkový list, vegetu a guláš uvaríme do mäkka. Smotanu zmiešame s hladkou múkou a vlejeme ju do guláša. Po 5 minútach môžeme servírovať najlepšie s domácou knedľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.