Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička na svetlom pive

4
porcie
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
falošná sviečkovica
trochu
hladká múka
60 g
slanina
trochu
olej
200 ml
mäsový vývar
2 ks
cibuľa
250 ml
svetlé pivo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Okraje narežeme, posypeme soľou, korením a obalíme ho v hladkej múke. Opečieme ho v panvici z oboch strán na rozpálenom oleji spolu so slaninou.
2.
Podlejeme horúcim vývarom a asi 15 minút dusíme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kolieska.
3.
Mäso preložíme do zapekacej misy spolu s výpekom. Na mäso rozložíme cibuľu, prelejem ho pivom a na hodinu vložíme do vyhriatej rúry. Pred koncom pečenia mäso odkryjeme a troškou ho zapečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?