Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Údené mäso s pivnou kôrkou

8
porcií
95
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
údená krkovička
6 strúčikov
cesnak
3 ks
bobkobý list
3 ks
celé čierne a nové korenie
250 ml
čierne pivo

postup

1.
Údené mäso opláchneme, vložíme do hrnca a zalejeme studenou vodou tak, aby bolo celé zakryté. Pridáme bobkový list, korenie, strúčiky cesnaku. Hrniec prikryjeme a na miernom ohni mäso varíme cca 50 minút.
2.
Potom mäso vyberieme, preložíme do zapekacej misy. Povrch mäsa prelejeme pivom, vložíme ho do vyhriatej rúry a pri teplote 170°C pečieme cca 30 minút. Počas pečenia mäso podlievame výpekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.