Malinový konopný RAW dezert
ingrediencie
postup
Jadierka ako i orechy namáčame zvlášť a vodu po 4h zlejeme. V oboch sa spustí rastový klíčiaci proces a tak dostanú viac bohatých enzýmov do nášho tela. Skúste aj bez namočenia, no sušený orech dostane s vodou chuť akoby bol práve odtrhnutý zo stromu, skúste :)
Najskôr vymixujte tvrdé ingrediencie, pridajte sušené maliny a kokosový cukor a lístky bylinky. Čerstvé maliny môžete do dezertu len tak primiešať bez mixovania. Akz tohoto dezertu chcete spraviť zmrzlinu, malinami nešetrite a po vytiahnuti z mrazničky ešte môžete poliať malinovým sirupom (samozrejme v raw forme, alebo aspoň bez cukru).
TIP: tento detert je dobrou desiatou do školy pre deti. Čerstvé maliny však nemixujte, pustili by šťavu a dezert by bol pre deti ako rozmočený. Poukladajte ich na vrch dezertu do pohára a zasypte kokosovým cukrom.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.