Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karfiolová polievka s mrkvou

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
karfiol
4 ks
mrkva
2 kocky
zeleninový bujón
2 PL
petržlenová vňať
1 PL
maslo

postup

1.
Zeleninu nakrájame na menšie kúsky, vložíme ju do hrnca a opečieme na rozpálenom masle. Potom ju zalejeme vodou a keď je úplne vriaca, pridáme bujón (prípadne už urobený vývar).
2.
Polievku varíme, dokým nebude zelenina úplne mäkká. Potom do nej pridáme nasekanú vňať a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.