Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablkovo orechovy koláč

ingrediencie

3 hrnčeky
celozrnná pšeničná múka
1 hrnček
cukor
3/4 hrnček
olej
2 hrnčeky
vlašské orechy mleté
7 ks
jablko
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
1 ks
vanilkový puding v prášku
štipiek
sóda bikarbóna
3 ks
vajce
hrstí
hrozienka
trochu
džem na natretie
trochu
čokoláda na ozdobenie

postup

1.
Jablka si očistíme a nastrúhame. Postupne pridávame ostatne suroviny, zmiešame a cesto dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 160°C okolo 20 minút (podľa rúry treba prizerať)
2.
Koláčik potom potrieme džemom a ozdobíme čokoládou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
duriboy2
20.1.2016 18:10 | |
+6 -6
Dobrý idem vyskúšať ten váš jablkovo orechovy koláč chyba mi tam mlieko ešte sa ozvem.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...