Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hráškový krém

3
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaný hrach
podľa chuti
olej rastlinný, cibuľa, soĺ,morenie čierne mleté, múka hladka
1 plátok
starší chlieb

postup

Máme radi takýto hrachový krém. Robievam ho zo zaváraného hrachu.

1.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme trocha hladkej múky.Urobíme zápražku. Do kastróla vlejeme sterilizovaný hrach, varíme.Ak treba solíme, pridáme neskôr aj korenie. .
2.
Keď je hrach uvarený, ručným mixérom rozmixujeme všetko na hustejší krém. Na oleji opražíme kúsky staršieho chlebíka a tie podávame spolu s krémom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.