Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hráškový krém

3
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaný hrach
podľa chuti
olej rastlinný, cibuľa, soĺ,morenie čierne mleté, múka hladka
1 plátok
starší chlieb

postup

Máme radi takýto hrachový krém. Robievam ho zo zaváraného hrachu.

1.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme trocha hladkej múky.Urobíme zápražku. Do kastróla vlejeme sterilizovaný hrach, varíme.Ak treba solíme, pridáme neskôr aj korenie. .
2.
Keď je hrach uvarený, ručným mixérom rozmixujeme všetko na hustejší krém. Na oleji opražíme kúsky staršieho chlebíka a tie podávame spolu s krémom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...