Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hráškový krém

3
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 pohár
sterilizovaný hrach
podľa chuti
olej rastlinný, cibuľa, soĺ,morenie čierne mleté, múka hladka
1 plátok
starší chlieb

postup

Máme radi takýto hrachový krém. Robievam ho zo zaváraného hrachu.

1.
Na oleji speníme cibuľu, pridáme trocha hladkej múky.Urobíme zápražku. Do kastróla vlejeme sterilizovaný hrach, varíme.Ak treba solíme, pridáme neskôr aj korenie. .
2.
Keď je hrach uvarený, ručným mixérom rozmixujeme všetko na hustejší krém. Na oleji opražíme kúsky staršieho chlebíka a tie podávame spolu s krémom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...