Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mexický guláš

8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso predné
250 g
hrášok
3 PL
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
1000 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Príloha:

podľa chuti
strúhaný syr
podľa chuti
vajce na tvrdo
ryža dusená

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na troche masti, preložíme do hrnca a vo výpeku opražíme nakrájané hovädzie mäso, osolíme, okoreníme.
2.
Zakryjeme s necháme dusiť vo vlastnej šťave. Pridáme paradajkový preplak. Postupne podlievame horúcim vývarom, alebo vodou a necháme dusiť do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, pridáme hrášok,ja som pridala chilli pastu aby to bolo trošičku pikant.
4.
Podávame s ryžou ozdobené vajcom natvrdo a posypané nastrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...