Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mexický guláš

8
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1000 g
hovädzie mäso predné
250 g
hrášok
3 PL
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
1000 ml
mäsový vývar
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

Príloha:

podľa chuti
strúhaný syr
podľa chuti
vajce na tvrdo
ryža dusená

postup

1.
Nakrájanú cibuľu speníme na troche masti, preložíme do hrnca a vo výpeku opražíme nakrájané hovädzie mäso, osolíme, okoreníme.
2.
Zakryjeme s necháme dusiť vo vlastnej šťave. Pridáme paradajkový preplak. Postupne podlievame horúcim vývarom, alebo vodou a necháme dusiť do mäkka.
3.
Keď je mäso mäkké, pridáme hrášok,ja som pridala chilli pastu aby to bolo trošičku pikant.
4.
Podávame s ryžou ozdobené vajcom natvrdo a posypané nastrúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...