Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapustová polievka

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
kyslá kapusta
1 ks
klobása
1 ks
rybie filé
1 ks
cibuľa
5 ks
sušené slivky
10 g
sušené huby
1 liter
mäsový vývar
2 strúčiky
cesnak
2 ks
bobkový list
1 KL
mletá červená paprika
1 KL
morská soľ

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme na kolieska pokrájanú klobásu a opekáme chvíľu.
2.
Potom pridáme kyslú kapustu, prelisovaný cesnak, filé v celosti, bobkový list, slivky a huby, mletú červenú papriku, premiešame a zalejeme vývarom. Varíme cca 1 hodinu, dochutíme korením a soľou podľa chuti.
3.
Podľa potreby môžme zahustiť zemiakom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...