Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koláč Himaláje

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kypriaci prášok do pečiva
2 šálky
hladká múka
1 šálka
práškový cukor
1 šálka
mlieko
1/2 šálka
olej
2 ks
vajce
2 PL
kakao

Plnka

500 g
tvaroh
1 ks
vajce
1 ks
vanilkový puding
1 šálka
práškový cukor
2 ks
vajce
1 šálka
mlieko

postup

1.
Zmiešame suroviny na cesto.
2.
Na vymastený, múkou vysypaný plech vylejeme polovicu cesta.
3.
Pripravíme si plnku z uvedených surovín (uvaríme puding, vymiešame tvarohom s cukrom a žĺtkami). Plnku dáme na cesto, vylejeme zbytok cesta a dáme piecť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
paprad17
18.1.2013 14:37 | |
+0 -0
ahoj úprosim ta na akom velkom plechu robis, dakujem
simoniQ
18.1.2013 20:56 | |
+0 -2
neviem ti povedať, nemerala som ho *500*
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...