Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Moravský vrabec

3
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové pliecko
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
1 podľa chuti
soľ
1 KL
rasca
1 KL
mleté čierne korenie

postup

2.
Osolíme, okoreníme, pridáme rascu a opečieme, podlejeme vodou, aby bolo mäso do dvoch tretín zakryté a podusíme pol hodinu.
3.
Potom pridáme nakrájanú cibuľu, znovu podlejeme a dáme do rúry mäso dusiť do mäkka.
4.
Podávame s dusenou kyslou kapustou a zemiakovou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.