Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Moravský vrabec

3
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové pliecko
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
1 podľa chuti
soľ
1 KL
rasca
1 KL
mleté čierne korenie

postup

2.
Osolíme, okoreníme, pridáme rascu a opečieme, podlejeme vodou, aby bolo mäso do dvoch tretín zakryté a podusíme pol hodinu.
3.
Potom pridáme nakrájanú cibuľu, znovu podlejeme a dáme do rúry mäso dusiť do mäkka.
4.
Podávame s dusenou kyslou kapustou a zemiakovou knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?