Pridať recept

Šampiňóny plnené mozzarellou

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ks
veľké šampiňóny
1 ks
pór
1 KL
maslo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
tymian
200 g
mozzarella
1 hrsť
cherry paradajky
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Šampiňóny očistíme a zbavíme nožičiek. Tie nakrájame na menšie kúsky. Pór nakrájame na kolieska a opečieme v panvici na rozpálenom masle. Pridáme pokrájané šampiňóny, soľ, korenie, tymián a dusíme. Keď je zmes hotová, odstavíme ju.
 
2.
Šampiňóny uložíme do vymastenej zapekacej misy, naplníme ich pripravenou zmesou, vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme cca 10 minút. Potom na vrch uložíme na plátky nakrájané cherry paradajky, mozzarellu a petržlenovú vňať.
3.
Šampiňóny vrátime naspäť a pečieme ešte 7 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...