Pridať recept

Šampiňóny plnené krémovým syrom

ingrediencie

4 ks
veľké šampiňóny
200 g
syr Philadelphia
1 PL
citrónová šťava
2 strúčiky
cesnaku
1 PL
pažítka/petržlenová vňať
1/2 KL
sušený tymián
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Šampiňóny očistíme, stonky odrežeme a nadrobno nakrájame. Syr vymiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, tymiánom, prelisovaným cesnakom a nadrobno nakrájanými stonkami.
 
2.
Šampiňóny dochutíme soľou, naplníme plnkou a uložíme do zapekacej misy. Pečieme ich pri teplote 180°C cca 15-20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...