Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia v kôprovej marináde s medom

ingrediencie

1 kg
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
2 PL
med
500 ml
mäsový vývar
1 PL
kôpor
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
solamyl
trochu
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a narežeme na rezne. Dochutíme ich soľou a korením. Mäso opečieme v panvici na troške oleja z oboch strán a odložíme ho bokom. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme med a necháme ho skaramelizovať. Prilejeme vývar, kôpor a mäso.
2.
Mäso dusíme na miernom ohni domäkka, odkryjeme ho a čakáme, kým sa šťava zredukuje. Zahustíme ju solamylom, ktorý rozmiešame v troške vody. Necháme ho prejsť varom a máme navarené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...