Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia v kôprovej marináde s medom

ingrediencie

1 kg
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
2 PL
med
500 ml
mäsový vývar
1 PL
kôpor
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 PL
solamyl
trochu
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a narežeme na rezne. Dochutíme ich soľou a korením. Mäso opečieme v panvici na troške oleja z oboch strán a odložíme ho bokom. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme med a necháme ho skaramelizovať. Prilejeme vývar, kôpor a mäso.
2.
Mäso dusíme na miernom ohni domäkka, odkryjeme ho a čakáme, kým sa šťava zredukuje. Zahustíme ju solamylom, ktorý rozmiešame v troške vody. Necháme ho prejsť varom a máme navarené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.