Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané uhorky

ingrediencie

uhorka
1 balíček
nakladač Deko
1/2 liter
ocot
1,75 litre
voda
130 g
kryštálový cukor
kôpor
cibuľa
bobkový list
cesnak

postup

1.
Na dno fľaše na zaváranie dáme strúčik cesnaku, koliesko cibule, kúsok bobkového listu a trocha kôpru.
2.
Vložíme očistené a dôkladne umyté uhorky a zalejeme nálevom. Dobre uzavrieme viečkom a sterilizujeme asi 10 minút.
3.
Nálev: V 1,75 l vody rozpustíme 130 g kryštáloveho cukru, pridáme 0,5 l octu, 1 nakladač a necháme zovrieť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...