Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa zapečená s mozzarellou a slaninou

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ks
špargľa
4 plátky
pancetta
1 ks
mozzarella
1 plátok
maslo
1 štipka
soľ
trochu
olej

postup

1.
Zo špargle odstránime drevené konce. V kastróli privedieme k varu vodu, osolíme ju a zjemníme maslom. Keď voda vrie, vhodíme tam špargľu a varíme ju 2 minúty. Vyberieme ju do studenej vody a osušíme.
2.
Pancettu rozložíme na kuchynskú dosku, na ňu uložíme plátky mozzarelly a vždy 3 kúsky špargle. Zvinieme ich a uložíme do vymastenej zapekacej misy. Pečiem v rúre pod grilom cca 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...