Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa zapečená s mozzarellou a slaninou

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ks
špargľa
4 plátky
pancetta
1 ks
mozzarella
1 plátok
maslo
1 štipka
soľ
trochu
olej

postup

1.
Zo špargle odstránime drevené konce. V kastróli privedieme k varu vodu, osolíme ju a zjemníme maslom. Keď voda vrie, vhodíme tam špargľu a varíme ju 2 minúty. Vyberieme ju do studenej vody a osušíme.
2.
Pancettu rozložíme na kuchynskú dosku, na ňu uložíme plátky mozzarelly a vždy 3 kúsky špargle. Zvinieme ich a uložíme do vymastenej zapekacej misy. Pečiem v rúre pod grilom cca 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...