Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa zapečená s mozzarellou a slaninou

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ks
špargľa
4 plátky
pancetta
1 ks
mozzarella
1 plátok
maslo
1 štipka
soľ
trochu
olej

postup

1.
Zo špargle odstránime drevené konce. V kastróli privedieme k varu vodu, osolíme ju a zjemníme maslom. Keď voda vrie, vhodíme tam špargľu a varíme ju 2 minúty. Vyberieme ju do studenej vody a osušíme.
2.
Pancettu rozložíme na kuchynskú dosku, na ňu uložíme plátky mozzarelly a vždy 3 kúsky špargle. Zvinieme ich a uložíme do vymastenej zapekacej misy. Pečiem v rúre pod grilom cca 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...
Chunks of cheddar
Čedar syr
Čedar syr
Cheddar je malá obec v juhovýchodnom Anglicku. Práve odtiaľ pôvodne pochádza jeden z najobľúbenejší syrov na svete -...
Raw sweet potatoes
Batáty
Batáty
Batáty sú sladké zemiaky, ktoré s tými našimi nemajú spoločné veru nič. Sú hľúzami povijnice batátovej, tropickej...