Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa zapečená s mozzarellou a slaninou

2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

12 ks
špargľa
4 plátky
pancetta
1 ks
mozzarella
1 plátok
maslo
1 štipka
soľ
trochu
olej

postup

1.
Zo špargle odstránime drevené konce. V kastróli privedieme k varu vodu, osolíme ju a zjemníme maslom. Keď voda vrie, vhodíme tam špargľu a varíme ju 2 minúty. Vyberieme ju do studenej vody a osušíme.
2.
Pancettu rozložíme na kuchynskú dosku, na ňu uložíme plátky mozzarelly a vždy 3 kúsky špargle. Zvinieme ich a uložíme do vymastenej zapekacej misy. Pečiem v rúre pod grilom cca 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...