Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pesto z jarnej cibuľky

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
jarná cibuľka
4 PL
olivový olej
2 PL
mleté mandle
1/2 ks
limeta
100 g
tvrdý strúhaný syr
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cibuľky očistíme, umyjeme, osušíme a rozmixujeme s olejom v mixéri. Pridáme mleté mandle, limetovú šťavu a opäť všetko rozmixujeme. Primiešame strúhaný syr, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti.
2.
Nátierku natierame na čerstvé pečivo.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...