Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka v slaninovom obale

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčová panenka
6 plátkov
slanina
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/4 KL
mletý muškátový oriešok
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Obalíme ho plátkami slaniny a preložíme ho do alobalu.
2.
Vrch pokvapkáme olejom, alobal zabalíme a pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca 25 minút. Potom alobal odkryjeme a pečieme ešte 10 minút do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.