Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová panenka v slaninovom obale

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčová panenka
6 plátkov
slanina
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/4 KL
mletý muškátový oriešok
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Obalíme ho plátkami slaniny a preložíme ho do alobalu.
2.
Vrch pokvapkáme olejom, alobal zabalíme a pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca 25 minút. Potom alobal odkryjeme a pečieme ešte 10 minút do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...