Pridať recept

Grilovaný syr Halloumi so šalátom

ingrediencie

1 ks
syr halloumi
2 hrste
rukola
podľa chuti
cherry paradajky
trochu
olivový olej
podľa chuti
balzamiko

postup

1.
Syr Halloumi nakrájame na hrubšie plátky. Grilovaciu panvicu potrieme olejom a z každej strany syr opekáme cca 4 minúty.
 
2.
Medzitým si nachystáme na taniere po hrsti rukoly. Pokvapkáme ju balzamikom a na vrch uložíme grilovaný syr. Taniere ozdobíme ohriatymi paradajkami a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
halloumi syr
Halloumi syr
Syr Halloumi (tiež Haloumi, Hallomi) je cyperský stredne tvrdý syr so slanou chuťou. Vyrába sa zo zmesi kozieho...