Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát s avokádom, jahodami a balkánskym syrom

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 hrsť
baby špenát
200 g
jahody
1 ks
zrelé avokádo
200 g
syr Feta
60 ml
olivový olej
1 ks
citrón
2 PL
med alebo javorový sirup

postup

1.
Baby špenát opláchneme, osušíme a uložíme ho na tanier alebo do misiek. Potom pridáme na kúsky nakrájané jahody a avokádo. Na vrch dáme rozmrvený syr a všetko zalejeme zálievkou.
2.
Tú si pripravíme z oleja, citrónovej šťavy a medu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.