Pridať recept

Karbonátky s bylinkami

ingrediencie

250 g
mleté bravčové mäso
250 g
mleté kuracie mäso
1 ks
cibuľa
150 g
červená paprika
150 g
pór
2 strúčiky
cesnaku
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1 PL
strúhanka
2 PL
čerstvé bylinky
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
Na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu s plátkami cesnaku, kolieskami póru a kockami papriky. Mleté mäso v mise zmiešame so strúhankou, nasekanými bylinkami a strúhankou. Vmiešame opečenú zeleninovú zmes, ktorú dochutíme soľou a korením.
 
2.
Zo zmesi formujeme guľky, ktoré roztlačíme v ruke. Uložíme ich do olejom vystlanej zapekacej misy alebo plechu a pri teplote 180°C pečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Fantastická večera: Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Chutné fašírky si môžete pripraviť napríklad aj z čerstvej šunky, tvarohu a brokolice. Určite vyskúšajte!
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky pod slnkom, každý si pýta dupľu
Už nemusíte hľadať, čo dnes variť. Pripravte svojej rodine šťavnaté fašírky z kuracieho mäsa. Nič im...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...