Pridať recept

Bylinkové karbonátky

ingrediencie

200 g
mleté hydinové mäso
150 g
mleté bravčové mäso
50 g
uvarené sója
2 ks
vajce
2 strúčiky
cesnaku
1 ks
cibuľa
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
1/2 KL
majorán, oregano, provensálske bylinky
trochu
strúhanka na zahustenie a obaľovanie
trochu
olej na vyprážanie

postup

1.
V miske zmiešame mleté mäso a mletú sóju. Pridáme vajíčko, prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, oregano, majorán, provensálske bylinky a podľa potreby strúhanku.
 
2.
Zo zmesi formujeme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Fantastická večera: Fašírky z brokolice a morčacej šunky
Chutné fašírky si môžete pripraviť napríklad aj z čerstvej šunky, tvarohu a brokolice. Určite vyskúšajte!
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky
Sú ohromné! Jemné kuracie fašírky v napufkanom cestíčku z kyslej smotany, toto je recept na najlepšie fašírky pod slnkom, každý si pýta dupľu
Už nemusíte hľadať, čo dnes variť. Pripravte svojej rodine šťavnaté fašírky z kuracieho mäsa. Nič im...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...