Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kávová zmrzlina

5
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
sladené kondenzované mlieko
1 KL
nescafé rozpustná káva
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Do misky vylejeme sladené kondenzované mlieko, pridáme instantnú kávu a všetko prešľaháme. Pridáme šľahačkovú smotanu a vyšľaháme hladký krém.
2.
Krém nalejeme do misky vhodnej do mrazničky. Odložíme ju do mrazničky a necháme zmrznúť. Túto zmrzlinu netreba vôbec miešať, stačí ju pred podávaním nechať 10 minút rozmrznúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Diann
25.7.2018 19:47 | |
+1 -0
To mlieko treba pred tým uvariť?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...