Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablková štrúdľa v pohári

2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
jablková šťava 100 percentná
1 PL
tvaroh
1 PL
kyslá smotana 16 percentná
2 PL
hrozienka
1/4 ČL
škorica mletá

postup

Chutný teplý nápoj.

Jablkovú šťavu, tvaroh a smotanu dáme do hrnca a ponorným mixérom zmixujeme. Dáme zohriať a pridáme hrozienka a škoricu. Ešte raz vymixujeme do hladka. Naplníme dva poháre a posypeme trošku so škoricou. Ihneď podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...