Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tofu halušky s bryndzou

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

180 g
tofu biele
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
170 g
hladká múka
1 ks
vajce
1 PL
olej
200 ml
mlieko
1 balíček
bryndza
150 g
slanina
trochu
olej

postup

1.
Tofu nastrúhame na jemnom strúhadle. Dochutíme ho soľou, korením, pridáme múku, vajíčko, olej a toľko mlieka, by sme mali polotuhé cesto, podobné klasickému haluškovému.
2.
Cez haluškár dávame do vriacej osolenej vody halušky, ktoré varíme, dokým nevyplávajú na povrch. Odložíme si trošku vody z halušiek a vyberieme ich do misky.
3.
Do teplých halušiek primiešame bryndzu a trošku vody z halušiek, aby halušky takmer plávali vo vode. Podávame s opečenou slaninkou na rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
BeTiNkA994
13.5.2018 20:46 | |
+0 -1
Myslíte že môžem použiť aj túto bryndzu ? https://www.letakomat.sk/lidl/aktualny-letak-od-pondelka-14-05-2018/?page=5
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.