Pridať recept

Krevetový sendvič

ingrediencie

160 g
predvarené krevety
2 PL
biele víno
1 PL
citrónová šťava
1 štipka
tymian
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
4
tmavý celozrnný chlieb
4 lístky
šalát
1 ks
paradajka
2 PL
majonéza

postup

1.
Krevety uvaríme vo vode s vínom a citrónovou šťavou. Krevety za 10 minút scedíme a postláčame, aby sme ich zbavili prebytočnej tekutiny.
 
2.
Na jeden krajec chleba dáme lístky šalátu, kolieska paradajky, lyžicu majonézy a krevety. Dochutíme ich tymianom, soľou, korením a priložíme druhý krajec chleba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať