Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Minestrone s klobáskou

ingrediencie

2 PL
olej
2 ks
cibuľa
3 ks
mrkva
2 ks
stonkový zeler
2 strúčiky
cesnak
2 ks
klobásky
400 g
sterilizované krájané rajčiny
400 g
sterilizované biele fazule
1 PL
vínny ocot
1 hrsť
petržlenová vňať
ks
mleté čierne korenie
ks
soľ

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku, pridáme mrkvu, stonkový zeler a na plátky nakrájaný cesnak. Restujeme všetko asi 5 minút
2.
Potom pridáme sterilizované paradajky a všetko zalejeme vodou (1,5-2 l).
3.
Klobásku nakrájame na kúsky a pridáme do polievky. Necháme prejsť varom a pridáme vinný ocot, soľ a mleté čierne korenie.
4.
Keď bude zelenina mäkká, pridáme fazuľu a petržlenovú vňať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.