Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčová panenka na zázvore a šampiňónoch

ingrediencie

400 g
bravčová panenka
200 g
šampiňóny
30 g
zázvor
3 strúčiky
cesnak
15 g
kajenská červená paprika
150 g
kápia
1 hrsť
zelená fazuľka
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný zázvor a kajenskú papriku.
4.
A šampiňóny, ktoré sme si umyli a nakrájali na tenké plátky.
5.
Na záver pridáme hrsť slnečnicových semien a podlejeme 1 dl vody. Dusíme do zmäknutia mäska.
6.
Keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú čerstvú kapiu (červenú papriku) a fazuľkové struky. Dusíme asi 4 minútky a odstavíme (chceme, aby bola zeleninka chrumkavá).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.