Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčová panenka na zázvore a šampiňónoch

ingrediencie

400 g
bravčová panenka
200 g
šampiňóny
30 g
zázvor
3 strúčiky
cesnak
15 g
kajenská červená paprika
150 g
kápia
1 hrsť
zelená fazuľka
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný zázvor a kajenskú papriku.
4.
A šampiňóny, ktoré sme si umyli a nakrájali na tenké plátky.
5.
Na záver pridáme hrsť slnečnicových semien a podlejeme 1 dl vody. Dusíme do zmäknutia mäska.
6.
Keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú čerstvú kapiu (červenú papriku) a fazuľkové struky. Dusíme asi 4 minútky a odstavíme (chceme, aby bola zeleninka chrumkavá).
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...