Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčová panenka na zázvore a šampiňónoch

ingrediencie

400 g
bravčová panenka
200 g
šampiňóny
30 g
zázvor
3 strúčiky
cesnak
15 g
kajenská červená paprika
150 g
kápia
1 hrsť
zelená fazuľka
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný zázvor a kajenskú papriku.
4.
A šampiňóny, ktoré sme si umyli a nakrájali na tenké plátky.
5.
Na záver pridáme hrsť slnečnicových semien a podlejeme 1 dl vody. Dusíme do zmäknutia mäska.
6.
Keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú čerstvú kapiu (červenú papriku) a fazuľkové struky. Dusíme asi 4 minútky a odstavíme (chceme, aby bola zeleninka chrumkavá).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.