Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčová panenka na zázvore a šampiňónoch

ingrediencie

400 g
bravčová panenka
200 g
šampiňóny
30 g
zázvor
3 strúčiky
cesnak
15 g
kajenská červená paprika
150 g
kápia
1 hrsť
zelená fazuľka
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 PL
olej
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Na oleji speníme nakrájaný zázvor a kajenskú papriku.
4.
A šampiňóny, ktoré sme si umyli a nakrájali na tenké plátky.
5.
Na záver pridáme hrsť slnečnicových semien a podlejeme 1 dl vody. Dusíme do zmäknutia mäska.
6.
Keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú čerstvú kapiu (červenú papriku) a fazuľkové struky. Dusíme asi 4 minútky a odstavíme (chceme, aby bola zeleninka chrumkavá).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.