Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Avokádová nátierka

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
avokádo
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 ks
paradajka
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ

postup

zdravé a dobré...

1.
na nátierku použijeme mäkké,zrelé avokádo... avokádo prekrojíme, lyžicou vyberieme vnútro a roztlačíme ho vidličkou ihneď pokvapkáme citrónovou šťavou čím zabránime zhvednutiu avokáda
2.
pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, rozotretý cesnak a paradajku - len pevnú časť
4.
podávame s celozrnnou bagetou, môžeme posypať semienkami, napr. slnečnicovými
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...