Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Avokádová nátierka

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
avokádo
1 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 ks
paradajka
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ

postup

zdravé a dobré...

1.
na nátierku použijeme mäkké,zrelé avokádo... avokádo prekrojíme, lyžicou vyberieme vnútro a roztlačíme ho vidličkou ihneď pokvapkáme citrónovou šťavou čím zabránime zhvednutiu avokáda
2.
pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, rozotretý cesnak a paradajku - len pevnú časť
4.
podávame s celozrnnou bagetou, môžeme posypať semienkami, napr. slnečnicovými
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...