Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zelenina s vajcom - Lečo

3
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
lečo /čo sme vlani zavárali /
4 ks
vajíčka
2 ks
menšie klobásy
1 ks
šampiňóny / sterilizované /
štipiek
čierne mleté korenie
štipiek
soľ

postup

1.
Lečo vylejeme do menšieho hrnca a dáme variť, medzitým si nakrájame klobásky na menšie kocky aj šampiňóny ak niesu rezané.
2.
Do vriaceho leča vložíme klobásu aj šampiňóny. Zamiešame a necháme 3-4 min. variť.
3.
Vajcia rozbijeme a vmiešame do leča, povaríme ešte 2-3min.dochutíme soľou a korením.
4.
Podávame s chlebom lebo pečivom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...