Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca medovina

1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 cl
medovina
2 dl
pomarančový džús
škorica celá
klinčeky
plátok pomaranča

postup

Medovina je najstarší kvasený nápoj, aký ľudstvo pozná.

1.
pomarančový džus spolu s kúskom škorice a zopár klinčekmi necháme krátko zovrieť, chvíľu necháme lúhovať potom precedíme a pridáme medovinu
2.
podávame s plátkom pomaranča, kto chce môže si osladiť medom alebo hnedým cukrom
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...