Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Horúca medovina

1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 cl
medovina
2 dl
pomarančový džús
škorica celá
klinčeky
plátok pomaranča

postup

Medovina je najstarší kvasený nápoj, aký ľudstvo pozná.

1.
pomarančový džus spolu s kúskom škorice a zopár klinčekmi necháme krátko zovrieť, chvíľu necháme lúhovať potom precedíme a pridáme medovinu
2.
podávame s plátkom pomaranča, kto chce môže si osladiť medom alebo hnedým cukrom
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...