Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Granadír

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
zemiaky
400 g
cestoviny fliačiky
2 ks
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
štipiek
mletá čierne korenie
1/2 dl
olej

postup

1.
Cestoviny klasicky uvaríme v slanej vode a precedíme.. Zemiaky ošúpeme, pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode, uvarené zemiaky scedíme a jemne popučíme varechou. Cibuľu si očistíme a nakrájame nadrobno a opražíme na troške oleja keď je cibuľa sklovitá, znížime teplotu a pridáme mletú červenú sladkú papriku a chvíľku popražíme a odstavíme. Teraz všetky tieto ingrediencie zmiešame dokopy osolíme okoreníme. Podávame s kyslou uhorkou, kyslou kapustou prípadne nejakou inou zaváraninou, môžeme aj posypať strúhaním syrom. Vyskúšajte toto jedlo na druhý deň opražiť z troškou oleja na panvici z oboch strán je to fakt bombastické. Dobrú chuť
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...