Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Granadír

4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
zemiaky
400 g
cestoviny fliačiky
2 ks
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
štipiek
mletá čierne korenie
1/2 dl
olej

postup

1.
Cestoviny klasicky uvaríme v slanej vode a precedíme.. Zemiaky ošúpeme, pokrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode, uvarené zemiaky scedíme a jemne popučíme varechou. Cibuľu si očistíme a nakrájame nadrobno a opražíme na troške oleja keď je cibuľa sklovitá, znížime teplotu a pridáme mletú červenú sladkú papriku a chvíľku popražíme a odstavíme. Teraz všetky tieto ingrediencie zmiešame dokopy osolíme okoreníme. Podávame s kyslou uhorkou, kyslou kapustou prípadne nejakou inou zaváraninou, môžeme aj posypať strúhaním syrom. Vyskúšajte toto jedlo na druhý deň opražiť z troškou oleja na panvici z oboch strán je to fakt bombastické. Dobrú chuť
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...