Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohové fánky

ingrediencie

450 g
hladká múka
1 KL
soda bicarbona
3 ks
vajcia
250 g
tvaroh
100 g
tuku na pečenie
štipiek
soľ
podľa chuti
olej na vyprážanie, práškový cukor na posypanie
3 balíčky
vanilkový cukor Dr.Oetker na obalenie

postup

Vynikajúce fánky.

3.
Cesto dáme do chladničky na cca polhodinku,potom ho rozvaľkáme na hrúbku cca 5mm. Radielkom vykrajujeme štvorce, ktoré aj prerežeme v strede.
4.
Tieto kúsky potom vyprážame v horúcom oleji do zlatova....
5.
...hneď ich kladieme do vanilkového cukru, poriadne fánky obalíme v ňom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...