Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohové fánky

ingrediencie

450 g
hladká múka
1 KL
soda bicarbona
3 ks
vajcia
250 g
tvaroh
100 g
tuku na pečenie
štipiek
soľ
podľa chuti
olej na vyprážanie, práškový cukor na posypanie
3 balíčky
vanilkový cukor Dr.Oetker na obalenie

postup

Vynikajúce fánky.

3.
Cesto dáme do chladničky na cca polhodinku,potom ho rozvaľkáme na hrúbku cca 5mm. Radielkom vykrajujeme štvorce, ktoré aj prerežeme v strede.
4.
Tieto kúsky potom vyprážame v horúcom oleji do zlatova....
5.
...hneď ich kladieme do vanilkového cukru, poriadne fánky obalíme v ňom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...