Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Raw quinoa s mangom, kokosom a kakaom

ingrediencie

100 g
namočené quinoa vločky
1 PL
tebi droždie
1 ks
vnútro mladého kokosu
1 ks
mango
1 ks
hurmikaki
2 ks
datle
4 PL
raw kakao
trochu
mäta

postup

Tento dezert som pripravovala na Valentína, prečítajte si o ňom viac v mojom článku

1.
Vnútro mladého kokosu vyškriabte lyžicou a časť vody použite aj na namočenie vločiek. Z manga stačí polovica. Všetky ingrediencie hoďte do mixéra okrem kakaa.
2.
Vymixujte a časť z nich odlejte do misky. Bude taká žltkastá po mangu a hurmikaki. Do zvyšnej zmesi nasypte kakao a znova premixujte.
3.
Nalejte tmavú hmotu do taniera, trasením rozostrite zmes rovnomerne a bledšou zmesou nakreslite ornamenty.
4.
Ozdobte vykrojenými srdiečkami z hurmikaki, posypte napríklad aj kokosovým cukrom, pokojne použite aj javorový sirup a rozbitými raw kakaovými bôbmi.
5.
Ak budete používať mätu aj do zmesi, používajte len zelené lístky bez stonky. Inak by vám celá zmes zhorkla.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...