Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Raw quinoa s mangom, kokosom a kakaom

ingrediencie

100 g
namočené quinoa vločky
1 PL
tebi droždie
1 ks
vnútro mladého kokosu
1 ks
mango
1 ks
hurmikaki
2 ks
datle
4 PL
raw kakao
trochu
mäta

postup

Tento dezert som pripravovala na Valentína, prečítajte si o ňom viac v mojom článku

1.
Vnútro mladého kokosu vyškriabte lyžicou a časť vody použite aj na namočenie vločiek. Z manga stačí polovica. Všetky ingrediencie hoďte do mixéra okrem kakaa.
2.
Vymixujte a časť z nich odlejte do misky. Bude taká žltkastá po mangu a hurmikaki. Do zvyšnej zmesi nasypte kakao a znova premixujte.
3.
Nalejte tmavú hmotu do taniera, trasením rozostrite zmes rovnomerne a bledšou zmesou nakreslite ornamenty.
4.
Ozdobte vykrojenými srdiečkami z hurmikaki, posypte napríklad aj kokosovým cukrom, pokojne použite aj javorový sirup a rozbitými raw kakaovými bôbmi.
5.
Ak budete používať mätu aj do zmesi, používajte len zelené lístky bez stonky. Inak by vám celá zmes zhorkla.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...