Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová plnená sekaná

8
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

750 g
bravčové pliecko
750 g
bravčové stehno
6 ks
rohlíkov
3 ks
vajíčka surové
5 ks
vajec uvarených natvrdo
150 g
plátky tvrdého syra
3 ks
kapia /sterilizovaná/
5 ks
strúčikov cesnaku
ks
čierne mleté korenie
ks
mletá červená paprika sladka
ks
mletá červená paprika štiplavá
ks
majoránku
ks
olej na podliatie
ks
soľ

postup

Toto jedlo je bombastické a na plnenie sa dajú použiť rôzne suroviny, klobása, šunka atď.

1.
Mäso umyjeme, narežeme a zomelieme. Rohlíky narežeme a dáme do vody Mleté mäso dáme do misky pridáme vyžmýkané rožky,2 surové vajcia, soľ , čierne mleté korenie, majoránku, mletú červenú papriku sladkú aj štiplavú podľa chuti, pretlačený cesnak, všetko spolu vymiešame a rozdelíme na dve časti. Pekáč vymažeme olejom, možme použiť silikon lebo papier na pečenie.Z prvej časti mäsa si urobíme v pekáči širší pás na ten naukladáme vajcia uvarené na tvrdo, točenú salámu nakrájanú na kolieska, plátky tvrdého syra, kápijov
2.
Prekryjeme druhov časťou mäsa, nakoniec celú sekanú potrieme rozšľahaným vajcom. Podlejeme olejom a vodou a dáme do vyhriatej rúry na 170 °C za občasného podlievania pečieme 55 – 60 minúť. Podávame zo zemiakovým pyré a kyslou uhorkou. Dobrú chuť
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.