Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčová plnená sekaná

8
porcií
110
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

750 g
bravčové pliecko
750 g
bravčové stehno
6 ks
rohlíkov
3 ks
vajíčka surové
5 ks
vajec uvarených natvrdo
150 g
plátky tvrdého syra
3 ks
kapia /sterilizovaná/
5 ks
strúčikov cesnaku
čierne mleté korenie
mletá červená paprika sladka
mletá červená paprika štiplavá
majoránku
olej na podliatie
soľ

postup

Toto jedlo je bombastické a na plnenie sa dajú použiť rôzne suroviny, klobása, šunka atď.

1.
Mäso umyjeme, narežeme a zomelieme. Rohlíky narežeme a dáme do vody Mleté mäso dáme do misky pridáme vyžmýkané rožky,2 surové vajcia, soľ , čierne mleté korenie, majoránku, mletú červenú papriku sladkú aj štiplavú podľa chuti, pretlačený cesnak, všetko spolu vymiešame a rozdelíme na dve časti. Pekáč vymažeme olejom, možme použiť silikon lebo papier na pečenie.Z prvej časti mäsa si urobíme v pekáči širší pás na ten naukladáme vajcia uvarené na tvrdo, točenú salámu nakrájanú na kolieska, plátky tvrdého syra, kápijov
2.
Prekryjeme druhov časťou mäsa, nakoniec celú sekanú potrieme rozšľahaným vajcom. Podlejeme olejom a vodou a dáme do vyhriatej rúry na 170 °C za občasného podlievania pečieme 55 – 60 minúť. Podávame zo zemiakovým pyré a kyslou uhorkou. Dobrú chuť
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...