Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodová nátierka

ingrediencie

3 PL
jahodový lekvár
1 ks
smotanový syr
3 PL
kyslá smotana
podľa chuti
soľ, korenie

postup

Všetky prísady poriadne vyšľaháme. Dochutíme soľou a korením. Podľa vlastnej chuti pridáme aj viac lyžičiek kyslej smotany.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.