Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínske marcipánové srdce

1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 dkg
marcipán
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínka z marcipánu na inšpiráciu. Poteší každého.

Marcipán dobre spracujeme a modelujeme podľa obrázka. Na zafarbenie použijeme gélovú farbu. Necháme vysušiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...