Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Valentínske srdce z fondánu

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 dkg
fondán dr.Oetker
trochu
gelová farba Dr. Oetker červená

postup

Valentínske srdce z fondánu poteší každého. A navyše je aj chutné.

Fondán dobre spracujeme a podľa potreby zafarbíme gélovými farbami. Rozvaľkáme a formičkami vykrojíme veľké i malé srdiečka. Kvietok vytvarujeme podľa obrázka a piestíky použijeme dekoračné. Všetko necháme dobre vyschnúť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...