Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca bylinková majonéza

ingrediencie

2 ks
vajce
1,5 dl
mlieko
2 dl
olej
1 vetvička
petržlenová vňať
1 vetvička
bazalka
1 vetvička
kôpor
podľa chuti
soľ

postup

Vajce uvarené natvrdo, mlieko a soľ rozmixujeme v mixéri. Prilievame olej až do zhustnutia. Nakoniec zamiešame nasekané bylinky a dochutíme soľou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.