Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Makovo-višňové muffiny

ingrediencie

120 g
polohrubej múky
30 g
mletého maku
1 ČL
prášku do pečiva Dr. Oetker

Mokrá časť

100 g
kryštálového cukru
2 ks
vajec
1 ks
vanilínový cukor Dr. Oetker
1 ČL
škorice
150 g
masla alebo Hery
trochu
mlieka
štipiek
soli
podľa chuti
zavárané višne

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...