Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené kuracie stehná s cibuľkou a rozmarínom

4
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
kuracie stehno
1 PL
grilovacie korenie
3 PL
slnečnicový olej
1 PL
sójová omáčka
1 PL
worčestrová omáčka
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
2 vetvičky
rozmarín

postup

1.
Kuracie stehná umyjeme, osušíme, výdatne posypeme korením na grilovanie a pokvapkáme olejom. Pridáme sójovú a worčestrovú omáčku, nadrobno nakrájaný cesnak a cibuľu.
2.
Takto pripravené kuracie stehná odložíme aspoň na hodinu do chladničky. Potom ich uložíme do zapekacej misy aj s marinádou, pridáme vetvičky rozmarínu a pečieme v rúre vyhriatej na 200°C prikryté cca 40 minút, potom stehná odkryjeme a zapečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...