Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené kuracie stehná s cibuľkou a rozmarínom

4
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

8 ks
kuracie stehno
1 PL
grilovacie korenie
3 PL
slnečnicový olej
1 PL
sójová omáčka
1 PL
worčestrová omáčka
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnak
2 vetvičky
rozmarín

postup

1.
Kuracie stehná umyjeme, osušíme, výdatne posypeme korením na grilovanie a pokvapkáme olejom. Pridáme sójovú a worčestrovú omáčku, nadrobno nakrájaný cesnak a cibuľu.
2.
Takto pripravené kuracie stehná odložíme aspoň na hodinu do chladničky. Potom ich uložíme do zapekacej misy aj s marinádou, pridáme vetvičky rozmarínu a pečieme v rúre vyhriatej na 200°C prikryté cca 40 minút, potom stehná odkryjeme a zapečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.