Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hovädzí steak a pečený zemiak plnený smotanovým syrom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
veľký zemiak
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
4 ks
hovädzí steak
podľa chuti
soľ
trochu
smotanový syr Lučina

postup

1.
Veľké zemiaky poriadne umyjeme a osušíme. Každý samostatne zabalíme do dvoch vrstiev alobalu, ktorý sme predtým zvnútra potreli olejom, posypali soľou a korením. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca 30 minút, veľmi záleží od zemiakov a trúby.
2.
Hovädzie steaky osolíme a uložíme na rozpálenú panvicu, z každej strany ich opekáme cca 4 minúty na médium a 7 minút na prepečené. Upečené ich uložíme do alobalu.
3.
Hovädzí steak servírujeme s opečeným zemiakom, ktorý rozkrojíme a naplníme smotanovým syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.