Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Paradajková polievka s cícerom

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

trochu
olej
1 ks
jarná cibuľka
1 strúčik
cesnak
1 konzerva
cícer
1 konzerva
lúpané paradajky
400 ml
zeleninový vývar

postup

V hrnci alebo panvici zľahka opečieme na rozpálenom oleji nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme scedený cícer, lúpané paradajky, zmes dochutíme soľou, korením a podlejeme vodou. Na miernom ohni varíme polievku cca 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...